Tillbaka

Jag är 53 år. Mina intressen är datorer och hundar. Numera har jag dock inte kvar mina kära NewFoundlandshundar. Tidigare har jag bl.a jobbat som teletekniker i nästan 8 år samtidigt som jag läste 2-årigt tekniskt gymnasium på kvällarna.

Jag var den första kvinnliga teknikern på Odenplan AC. Vi blev flera sen glädjande nog. Mot slutet så vikarierade jag som arbetsledare över 70 man på somrarna. Jag fick mycken fin utbildning på Televerket. Vad sägs om stolpkurs, måhända något bortkastad på mig som är höjdrädd. Men jag klarade av det och det är huvudsaken. Chefsutbildning och en hel del andra interna kurser fick jag också.

Mot slutet jobbade jag som "myntare" dvs. jag lagade, installerade och tömde myntapparater i City. Enda tjej där också i början men vi blev två mot slutet tills jag sade upp mig . Vår avdelning skulle omorganiseras. Men i mina ögon ledde det till en försämring dels för mig personligen och för själva ambitionsnivån på utförda arbeten/servicejobb. Men det var ett jättebra jobb. Jag saknar det med jämna mellanrum.

Men, glömda sorger är inga sorger. Sikta mot himlen så kanske du når trädtopparna.

Tar någon denna sida på fullt allvar så visar det mer på den personens referensramar än mina :-). Givetvis är allt på skämt men med en viss gnutta ironi. Jag är intresserad av jämställdhet eller rättare sagt bristen på den ibland, även i Sverige som anses långt framme. Men kan man inte ens skämta om det så är det illa. Så tänk på det innan ni kastar er på Send-knappen och slänger iväg ett ilsket mail *skrattar*.
*kram* Annica Tiger