Tillbaka!

Förra året uppgraderade en god vän till mig Boyfriend 1.0 till Husband 1.0 och upptäckte då att programmet krävde så mycket prestanda att det nästan är omöjligt att köra andra program. Husband 1.0 installerar sig själv på ett sådant sätt att det alltid är aktivt och kan övervaka alla andra systemaktiviteter. Hon har upptäckt att vissa program som Stayoutnight 1.3 och Pubnight 2.0 inte alls kan köras utan att hela systemet krashar och felmeddelande "DU HAR JUST UTFÖRT EN FÖRBJUDEN ÅTGÄRD" uppstår, fast det gått att köra dessa program tidigare.

Vid installationen har man dessutom inget val att välja bort oönskade Plug-ins som t ex Mother InLaw och SisterInLaw beta. Dessutom, programmets utformning är väldigt fattigt på funktioner. Några förbättringar som man gärna skulle vilja se i Husband 2.0 ären "PÅMINN MIG INTE IGEN" knapp och, en minimeringsknapp.

Man undvika alla dessa problem med Husband 1.0 genom att hålla sig till Boyfriend 2.0. Men det finns problem även här. Helt uppenbart är att man inte kan installera Boyfriend 2.0 över Boyfriend 1.0. Du måste avinstallera Boyfriend 1.0 first. För att göra det hela ännu värre så funkar inte avinstallationen för Boyfriend 1.0 något vidare, den lämnar små men märkbara spår efter sig i hela systemet. Shareware program som t.ex Vprassel 1.0 och OneNightStand 2.1 påverkar Husband 1.0, samt filöverföringar eller nätverksförbindelser.